Duo Brunell

JAA FACEBOOKISSA

Martina ja Mauriz Brunell muodostavat mielenkiintoisen duon – urut ja harmonikka.
Duo on tilannut uusia teoksia sekä esittänyt klassista ohjelmistoa kokoonpanolle sovitettuna.

Tule kuulemaan kahden sukulaissoittimen yhteistä klangia taitavien muusikoiden esittämänä.

Schaumansali to 15.2 klo 19.00

Lippu 23 €
Opiskelija, työttömät 13 €

Kesto 1 h

Martina Brunell harmonikka
Mauriz Brunell urut

Alakotila, Högberg, Douša, Piazzolla, Walther

Livet som tonsättare – Cecilia Damström
Tonsättaren Cecilia Damström berättar om sitt liv och sina verk. (På svenska)
Före konserten 15.2 kl 17.30 i Spetsfabriken, våning 3 i Campus Allegro
FRITT INTRÄDE

Martina Brunell (s. 1988) valmistui musiikkikasvattajaksi Sibelius-Akatemiasta harmonikka pääsoittimenaan (MuM 2013) ja työskentelee peruskoulun musiikin lehtorina Kauniaisissa. Martina on opiskellut harmonikansoittoa Keski-pohjanmaan konservatoriossa sekä
kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemiassa, kuoronjohto syventymiskohteenaan (MuM 2022). Martina toimii muusikkona monissa eri yhteyksissä, mm. tango- ja viihdeorkesterissa Guardia Nueva ja folkpopyhtyeessä Mandys Nyckel. Hän toimii myös sekä lapsi- että naiskuoron johtajana.

Mauriz Brunell (s. 1991) on opiskellut urkujen soittoa ja kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Mauriz suoritti A-tutkinnon uruista vuonna 2019 jota hän opiskeli Peter Peitsalon johdolla. Mauriz työskentelee kirkkomuusikkona Espoon ruotsinkielisessä seurakunnassa ja tuntiopettajana Sibelius-Akatemiassa. Sen lisäksi hän konsertoi säännöllisesti ja on usein käytetty säestäjä eri kuorojen projekteissa. Maurizia kiinnostaa suuresti eri musiikkityylit ja hän työskentelee myös useiden eri genren parissa.