Corazon al sur – Trio Maans-Perkola-Sandås

JAA FACEBOOKISSA

Sydämeni kaipaa etelään

Trion konsertissa kuullaan argentiinalaista tangoa, tango nuevoa, folklorea ja eteläamerikkalaista runoutta. Musiikin kauneus, voima ja herkkyys yhdistyvät taiteelliseksi ja runolliseksi ilmaisuksi. Konsertti tarjoaa yleisölleen kultaisen aikakauden tangoklassikoista, myöhäisempään avantgarde-tangoihin sekä muusikoiden soolonumeroita. Ainutlaatuinen kolmen freelancemuusikon kokoonpano, kokoaa laajan musikillisen osaamisen ja kohtaamisen argentiinalaisen tangon parissa.

Marianne Maans, laulu ja viulu, on menestynyt ammattikansanmuusikko, joka soittaa perinteistä ja nykykansanmusiikkia sekä soolona että eri yhtyeissä. Viime vuosina hän on myös toiminut argentiinalaisen tangon laulusolistina eri kokoonpanoissa.

Mikko Perkola, viola da gamba ja laulu, esiintyy soolona sekä kiertää eri kokoonpanojensa kanssa. Sooloesityksissään hän usein yhdistää elektroniikan, laulun ja runouden gambansoittoon. Mikko soittaa useilla huippuarvosteluja ja erityismainintoja saaneilla albumeilla.

Henrik Sandås, bandoneon, on esiintynyt kamariyhtyeiden ja sinfoniaorkestereiden solistina ja sovittajana Suomessa ja ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan myös Tanguedia Quintet, Otra Vez, Quartet Ajaton ja Henrik Sandås Quintet -yhtyeiden karismaattisena bandoneonistina. Sandås soittaa vanhaa Alfred Arnoldin rakentamaa bandoneonia vuodelta 1936.

Lippu 25 €
Eläkeläinen 20 €
Opiskelija, työtön 15 €

Kesto 60-70 min.