När alla bitar stämmer, Olof Röhlander

  • 20.03.24 18:3020:00
DELA PÅ FACEBOOK

20.03.2024 18:30 – 20.03.2024 20:00

– En föreläsning om hållbar motivation, tändande mål och att få ihop bitarn.

– En föreläsning om hållbar motivation, tändande mål och att få ihop bitarn.

Olof Röhlander har med sina drygt 2000 föredrag talat till alla sorters publik när han presenterar sina tankar kring ämnen som förändring, teamwork, arbetsglädje, mål, ledarskap och eget ansvar. Samtidigt finns basen i den ledande forskningen i hållbar motivation.
Möt den mentala tränaren Olof Röhlander, Sveriges mest prisbelönte föreläsare, i hans nya roliga och inspirerande föreläsning!

I sin roll som licensierad mental tränare figurerar Olof regelbundet i media och har såväl Sommarpratat som Vinterpratat i SRP1. Han har skrivit sex böcker om personligt ledarskap, där den senaste heter Bli din egen bästa vän. Dessutom är Olofs ”veckans peptalk” Nordens mest lästa veckobrev. Röhlanders böcker kan köpas i samband med Onsdags Eventet.
 
Ur innehållet för kvällen:

 – Kraften i de dagliga små segrarna
– 100 dagar – 100 segrar
– Tre verktyg för att hålla dig lugn under press
– Så skapar du hållbar motivation på jobbet och hemma
– Olikheter som styrka i teamet
– Vad pratar vi om på jobbet och hur påverkar det oss?
– Personligt ledarskap på riktigt

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 
Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.
Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.
Välkommen!