Konsten att vara ganska bra – Anders Lundin

  • 23.10.24 18:3020:00
DELA PÅ FACEBOOK

23.10.2024 18:30 – 23.10.2024 20:00

Anders Lundin är kanske Sveriges mest populära programledare, känd från Robinson, Melodifestivalen och Allsång på Skanse

Anders Lundin är kanske Sveriges mest populära programledare, känd från Robinson, Melodifestivalen och Allsång på Skansen m.m. Lundin är även en efterfrågad och mycket populär föreläsare. Hans föreläsningar förmedlar insikter och reflektioner över den unika livsresa han gjort.
Anders pratar om hur man lyckas i livet utan direkta mål, hur viktig förberedelsen är och att bra jobb betalar sig i längden. Han talar om socialt samspel, val och oberoende. Några centrala tankar är att våga övervinna rädslan genom att förebygga det man är rädd för. Hur gör man för att bli framgångsrik i sitt eget liv? 
"För människor som jag fungerar inte den där ”attackplanen” som ofta uttrycks att man ska formulera ett tydligt mål och sen jobba stenhårt mot det, säger Anders. Jag har aldrig vetat hur jag ska ta mig någonstans för jag har aldrig vetat vart jag ville. Det har gått bra ändå så det viktigaste för att komma någonstans kanske bara är att börja gå, åt vilket håll som helst. Man kunde bli lärare, läkare eller sjukterapeut. Eller ekonom. Det var allt jag visste, och allt jag skulle ha vetat om jag inte tagit några snedsteg och hamnat i en värld med andra strömningar och idéer. Jag tror det är viktigt att sätta ner en fot i en annan miljö. Glänta på dörrar, gå in, kolla lite. Verkar det kul här? Finns det nåt för mig?"

Anders föreläsningar är mycket medryckande och inspirerande att lyssna till. Han tar upp mängder av roliga anekdoter från Robinson, Allsång på Skansen och delar med sig av massor med tips och tricks som han använt sig av i sitt liv för att vara ganska bra och våga fast man egentligen inte törs.
Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. 
Använd "Köp biljett" och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.
Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.
Välkommen!