Frank Ådahl feat. WasaMafia

DELA PÅ FACEBOOK

Välkommen till en magisk kväll med den svenska sångaren och låtskrivaren Frank Ådahl. Frank har en imponerande karriär och har samarbetat med några av Sveriges största artister som Marie Fredriksson, Carola, Mats Ronander och Mikael Rickfors.

Han har även arbetat internationellt med stjärnor som Randy Crawford, James Ingram och David Foster. År 1990 vann Frank den svenska Melodifestivalen med låten ”Som en vind” tillsammans med Edin Ådahl.

5.9. kl. 19.00 – Ritz, Vasa
6.9. kl. 19.00 – Schaumansalen, Jakobstad
7.9. kl. 19.00 – Frans Henrikssonssalen, Närpes

Biljett 29 €

Dessutom känner du igen Franks röst som Simba i den svenska versionen av Lejonkungen. I denna exklusiva konsert förenar sig Frank med det framstående bandet WasaMafia från Österbotten. Bandet består av Marcus Söderström på bas, Toni Porthén på trummor, Mikael Svarvar på keyboards och Ben Bergman på gitarr. Publiken kan förvänta sig en kväll fylld med energisk och skicklig musik.

Frank kommer att framföra klassiker ur sin rika sångkatalog som spänner över fem decennier inom musikbranschen. Kvällen bjuder på en blandning av originallåtar och tolkningar av klassiska soul- och gospelpärlor.

Missa inte denna unika möjlighet att uppleva Frank Ådahl och WasaMafia live – en konsert du sent kommer att glömma!