Novia logo 

http://www.novia.fi

Yrkeshögskolan Novia
Kauppiaankatu 10
68600
Pietarsaari
Puhelin: +358 6 328 5821
studerandeservice@novia.fi

Yrkeshögskolan Novia

Pietarsaaren yksikön kulttuurialan koulutus; kuvataide, graafinen suunnittelu, sisustussuunnittelu, valokuvaus, näyttämötaide ja musiikki sekä kulttuurin ja yrittäjyyden tutkimus ja kehitys.

Novian kaikista 4000 opiskelijasta noin 270 opiskelee Pietarsaaressa ja henkilökuntaa kampuksella on noin 30 kaikkiaan 400 työntekijästä.

Pietarsaaren yksikön visiona on vahvistaa Novian kulttuurialan koulutuksen profiilia ja asemaa ruotsinkielisillä alueilla Suomessa sekä luoda houkutteleva korkeakoulukampus yhteistyössä muiden koulutusyksiköiden kanssa.

Schaumansali, Black box ja White box ovat erinomaisia ammattilaisten ja opiskelijoiden kohtaamisympäristöjä. Schaumansalin akustiikka on yksi maan parhaita, ensiluokkaisen äänitekniikan, audiovisuaalisen tekniikan, äänitysstudion ja instrumenttien myötä. Intiimi Black box, teatterin ja musiikin näyttämötila, mahdollistaa yleisön sekä näyttelijöiden, muusikkojen ja esiintyvien taiteilijoiden läheisen kohtaamisen. Näyttelytila White box, mukaan lukien työpajat, ateljeet ja vierashuoneistomme, on toimiva ympäristö näyttelyille, koulutuksille ja ”Artist in Residence” -toiminnalle. Pienestä kaupungista tulee näiden ympäristöjen myötä merkityksellisen taiteen kohtaamispaikka, jossa vierailevat esiintyjät, meidän opiskelijamme ja seudun asukkaat kohtaavat toisensa yhteisestä intohimosta kumpuavan yhteisen toiminnan äärellä.

Lisätietoja:
Sören Lillkung
Yksikönjohtaja Novia, Pietarsaari
E-post: soren.lillkung@novia.fi
Tel. +358 44780 5800

Koulutustarjonta:

https://www.novia.fi/utbildning/utbildningsutbud/kultur/