YA logo 600

http://www.yrkesakademin.fi

Yrkesakademin i Österbotten
Kauppiaankatu 10
68600
Pietarsaari
Puhelin: +358 6 324 2000 (vaihde)

Yrkesakademin i Österbotten

YA! tarjoaa Pietarsaaressa kaksi erilaista kulttuurialan perustutkintoa ja mahdollisuuden opiskella joko muusikoksi tai kuva-artesaaniksi.

Muusikko

Koulutus johtaa musiikin perustutkintoon ja antaa valmiudet muusikon ja yrittäjän ammatteihin. Saat myös yleisen kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Autamme sinua kehittämään musiikillista linjaasi ja pääsemään lähemmäksi tavoitteitasi. Taitavat ja innostuneet opettajamme tarjoavat inspiroivan ja luovan ympäristön. Tavoitteellisten pääinstrumentin opintojen lisäksi opintoihin kuuluu myös sovitus, sävellys ja yritystoiminta. Valinnaiset tutkinnon osat antavat mahdollisuuden syventyä esimerkiksi yhtyesoittoon, musiikkiteknologiaan ja musiikin tuottamiseen.

Yhteistyö Vasa svenska aftonläroverkin kanssa ja heidän verkkopohjainen kurssitarjontansa mahdollistaa myös niin kutsutun yhdistelmätutkinnon suorittamisen. Muusikko voi työskennellä musiikin eri muotojen parissa, kuorojen, orkestereiden ja kokoonpanojen projekteissa, omassa yhtyeessä tai teatteri-, televisio- tai studiomuusikkona.
Muusikon koulutus antaa myös erinomaisen pohjan jatko-opinnoille esim. ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä:

Kaj Ahlsved
vastaava ohjaaja, musiikki
puh +358 50 4410 293
kaj.ahlsved@yrkesakademin.fi

Kuva-artesaani

Kuva-artesaanin koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä kuvan, värin ja muodon parissa. Jos olet luova, aloitekykyinen ja kiinnostunut visuaalisesta viestinnästä, YA:n kuva-artesaanikoulutus on oikea valinta. Koulutus on laaja-alainen ja antaa valmiudet kuvataiteeseen, maalaukseen, kuvanveistoon ja grafiikkaan sekä tarjoaa myös valokuvauksen, videoiden, kuvankäsittelyohjelmien ja graafisen muotoilun perusteet. Opintosuunnaksi voit valita maalauksen, taidegrafiikan, uuden kuva- ja mediataiteen tai kuvanveiston.

Yhteistyö Vasa svenska aftonläroverkin kanssa ja heidän verkkopohjainen kurssitarjontansa mahdollistaa myös niin kutsutun yhdistelmätutkinnon suorittamisen.

Kuva-artesaani työskentelee kuvallisen viestinnän ja taiteellisen suunnittelun parissa tuotantoryhmän jäsenenä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä:

Maria Westerlund (äitiysvapaalla lukuvuonna 2017-2018)
Koulutuskoordinaattori, kulttuuri
puh +358 50 4410 203
maria.westerlund@yrkesakademin.fi