YA logo 600

http://www.yrkesakademin.fi

Yrkesakademin i Österbotten
Kauppiaankatu 10
68600
Pietarsaari
Puhelin: +358 6 324 2000 (vaihde)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Yrkesakademin i Österbotten

YA! tarjoaa Pietarsaaressa kaksi kulttuurialan koulutusohjelmaa, joissa voi suorittaa joko muusikon tai kuva-artesaanin perustutkinnon.

Muusikko

Koulutus johtaa musiikin perustutkintoon ja valmistaa opiskelijan muusikon ammattiin. Samalla opiskelija saa kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Yhteistyö lukion kanssa mahdollistaa halutessasi myös yhdistelmätutkinnon suorittamisen. Tahdomme auttaa sinua kehittämään musikaalista linjaasi ja pääsemään tavoitteisiisi. Taitavat ja innostuneet opettajamme tarjoavat inspiroivan ja luovan ympäristön. Muusikko voi toimia erilaisten musiikin muotojen parissa, kuorojen, orkestereiden ja muiden kokoonpanojen projekteissa, omassa yhtyeessä sekä teatteri-, televisio- tai studiomuusikkona. Muusikon koulutus antaa myös erinomaisen pohjan jatko-opinnoille esim. ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Lisätietoja:
Carl-Johan Hultgren
puh. +358 50 4410 23
carl-johan.hultgren@yrkesakademin.fi

Kuva-artesaani

Kuva-artesaanin koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä kuvien, värien ja muotojen parissa. Jos olet luova, aloitekykyinen ja kiinnostunut kuvallisesta viestinnästä, YA:n kuva-artesaanikoulutus on oikea valinta.
Koulutus on laaja ja antaa valmiuksia kuvataiteeseen, maalaukseen, kuvanveistoon ja grafiikkaan sekä tarjoaa perusteet myös valokuvauksesta, videoista, kuvankäsittelyohjelmista ja graafisesta muotoilusta. Voit suuntautua opinnoissasi maalaukseen, taidegrafiikkaan, uuteen kuva- ja mediataiteeseen tai kuvanveistoon. Yhteistyö lukion kanssa tarkoittaa, että voit halutessasi suorittaa myös yhdistelmätutkinnon.
Kuva-artesaani työskentelee kuvallisen viestinnän ja taiteellisen suunnittelun parissa tuotantoryhmän jäsenenä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Lisätietoja:
Maria Westerlund
Osaston johtaja
Puh. +358 50 4410 203
maria.westerlund@yrkesakademin.fi